item1 item1b item1c item1d item1d1 item1e item1f

Een donatie aan logeerhuis Ut Zunneke in Meerssen : tuingereedschap, een tuinlamp en een mooie grote tuintafel met bijbehorende stoelen en grote parasol. Laat de zomer nu maar komen voor de bewoners.. ;-)

Nintendo Wii inclusief diverse accessoires en spellen t.b.v. Woonzorgcentrum de Beyart

meer foto's zijn terug te vinden op onze facebook pagina.

Kinderafdeling MUMC+: 25 verstelbare stoelen zodat de ouders van ernstig zieke kinderen op een comfortabelere manier bij hun kinderen kunnen verblijven.

80 kaarten voor patiënten/cliënten van de afdeling Oncologie MUMC+ en het Toon Hermanshuis voor de voorstelling "ei baar cultuur" van Maos & Neker.

Wedstrijdtafeltennistafel t.b.v. MGS (Maastrichtse Gehandicapten Sport)

LCD-schermen voor de wachtruimte van de afdeling Oncologie van het MUMC+ (voorheen AZM)

Nintendo computers inclusief diverse accessoires en spellen t.b.v. afdeling Kinderoncologie MUMC+

Sieradenworkshop tijdens een Verwenmiddag voor vrouwen met borstkanker in het Oncologiecentrum van het MUMC+